Barbeque

Bestellen

Alles voor een heerlijke barbecue. Na jaren lange ervaring is onze slagerij inmiddels gespecialiseerd in het verzorgen van uw barbecue feest. We hebben op onze website alvast complete pakketten voor u samengesteld, maar hier kunt u zelf naar eigen wens het pakket wijzigen of zelf uw pakket samenstellen. Verder leveren wij naar eigen wens evt. koude schotels of vers gesneden rauwkost salades, compleet met sauzen en stokbrood.

Het gebruik van een barbecue is helemaal gratis alleen worden de te gebruiken briketten extra berekend. Bekijk en bestel hier onze BBQ producten en complete pakketen.

Tips voor een geslaagde barbecue

Veiligheid
Natuurlijk weet iedereen dat barbecueën niet ongevaarlijk is en dat brandwonden ernstig en pijnlijk zijn, houd daarom een aantal vanzelfsprekende regels in acht,  Let op kleine kinderen wanneer deze in de buurt zijn, zorg voor een stabiele vaste ondergrond voor de barbecue. Beperk het alcohol gebruik. En zorg evt. voor blusmiddelen in de buurt (een emmer water of zand). Laat een brandende barbecue nooit onbeheerd achter,

Barbecue aanmaken
Veel mensen kunnen niet wachten om te beginnen met het bakken en braden . het is echter verstandig te wachten totdat u een laagje grijze stof ziet waar geen vlammetjes meer uitkomen . pas dan is de barbecue klaar voor gebruik. Steek daarom de barbecue een half uur of een uur van tevoren aan. Er zijn verschillende manieren om een barbecue snel en goed aan te maken . u kunt gebruik maken van elektrische starter die u tussen de kolen legt. Of een verfstripper waarmee u de kolen snel heet hebt, aanmaakblokjes waar u voorzichtig de kolen omheen legt en de houtskoolstarter. Bij de laatste variant maakt u gebruik van een koker waar u houtskool indoet en waaronder u een krant legt . na 15 tot 25 minuten is het houtskool klaar voor gebruik, let op !!!gebruik nooit spiritus om de barbecue aan te maken!

Leveringsvoorwaarden