Over slagerij Timmers

Bert & Rina

Eigenaars van de slagerij  en al meer dan 37 jaar werkzaam in het slagersvak. In 1984 zijn wij, na het behalen van de nodige diploma’s, de slagerij gestart. Door de jaren heen hebben wij samen met onze medewerkers de slagerij gerund tot wat het nu is, een moderne winkel waar het ambacht en een persoonlijke service hoog in het vaandel staan.

Bert is vooral bezig met het klaarmaken van vlees en het maken van de lekkerste worsten. Rina beheert de winkel zorgt dat alles op voorraad is en mooi gepresenteerd wordt is, tevens ziet zij erop toe dat onze medewerkers schone werkjassen hebben.

Petra

Petra woont in Nieuwerkerk en werkt meestal op maandag, woensdag,  en vrijdag. Petra staat haar mannetje in de winkel alwaar zij allerlei lekkere producten bereid en met veel plezier de klanten bediend.

Corine

Corine werkt op woensdag ochtend en op donderdag. Naast de bediening in de winkel helpt zij ook bij de productie van onze heerlijke slavinken en het verpakken van ambachtelijke rookworsten.

Dea

Dea woont in Nieuwerkerk en is onze medewerkster die verantwoordelijk is voor onze vers gesneden rauwkost salades, daarvoor komt zij drie maal per week om de voorraad aan te vullen.

Marja

Marja woont in Nieuwerkerk en werkt op de donderdag en vrijdag. Marja adviseert u graag met de keuze van uw vlees en vleeswaren, maar is ook altijd in voor een gezellig praatje.

Anne

Anne uit Nieuwerkerk studeert voor kinderbegeleiding en komt ons team op zaterdag versterken, zij is inmiddels een vertrouwd gezicht in onze winkel die al redelijk veel ervaring heeft in het slagersvak!

Marcel

Marcel komt uit Zierikzee en is onze invalslager. Wanneer wij op vakantie zijn zorgt Marcel dat alles toch door kan gaan.