Over slagerij Timmers

Bert & Rina

Eigenaars van de slagerij  en al meer dan 35 jaar werkzaam in het slagersvak. In 1984 zijn wij, na het behalen van de nodige diploma’s, de slagerij gestart. Door de jaren heen hebben wij samen met onze medewerkers de slagerij gerund tot wat het nu is, een moderne winkel waar het ambacht en een persoonlijke service hoog in het vaandel staan.

Bert is vooral bezig met het klaarmaken van vlees en het maken van de lekkerste worsten. Rina beheert de winkel zorgt dat alles op voorraad is en mooi gepresenteerd wordt is, tevens ziet zij erop toe dat onze medewerkers schone werkjassen hebben.

Anja

Anja woont in Poortvliet (Tholen) en komt meestal op de maandag en vrijdag. Anja is op bijna alles voorbereid en doet haar best om u van dienst te zijn met de lekkerste producten en een hartelijk woord.

Petra

Petra woont in Nieuwerkerk en komt meestal op woensdag, donderdag en vrijdag. Petra staat haar mannetje in de winkel alwaar zij allerlei lekkere producten bereid en met veel plezier de klanten bediend.

Corine

Corine werkt op donderdag. Naast de bediening in de winkel helpt zij ook bij de productie van onze heerlijke slavinken en het verpakken van ambachtelijke rookworsten.

Dea

Dea woont in Nieuwerkerk en is onze medewerkster die verantwoordelijk is voor onze vers gesneden rauwkost salades, daarvoor komt zij drie maal per week om de voorraad aan te vullen.

Marja

Marja woont in Nieuwerkerk en werkt op de woensdag en vrijdag. Marja adviseert u graag met de keuze van uw vlees en vleeswaren, maar is ook altijd in voor een gezellig praatje.

Anne

Anne uit Nieuwerkerk zit nog op school en komt ons team op zaterdag versterken met poetsen en het helpen van klanten. Zij moet nog veel leren maar met een beetje wederzijds begrip komt dat zeker goed.

Marcel

Marcel komt uit Zierikzee en is onze invalslager. Wanneer er vakantie zijn zorgt Marcel dat alles toch door kan gaan.